Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

SPORTIEVE VAKANTIE

Geniet van sportieve uitdagingen
Mountainbiken over goed gemarkeerde bergpaden, wandelend de zonsopgang tegemoet, deltavliegen met Pablo, met je racefiets de 1500 meter hoge San Vicino...

WORKSHOPS

Bijzondere vakantie belevenissen.
Met vrienden uit de streek organiseren we workshops. Zoals de kookles van Bianchina, Antiek beschilderen van een maerstro, en kun je op...

KIDS

Kindvriendelijk zonder animatie team
Ook kinderen zijn onze gasten. In het hoogseizoen komen veel ouders met kinderen. Genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen...

WATER

Verkoeling in het zwembad
Het opzetzwembad van 9 x 5 en 1.30 meter diep. Groot genoeg voor een baantje schoolslag en heerlijk om in te...

INSPIRATIE

Sluit de drukke wereld buiten.
Beleef het uitzicht over de vallei van de Esino vanaf een van de ligbedjes. Alleen als jij dat wilt maak...

KIDS

Pizzabakkers opgelet!

Kinderen maken pizzas. Beginnen met het kneden van meel, water en gist.
Mammas, pappas en andere campinggasten komen om hun pizza's te proeven.
LEES MEER

Vakantie en Corona epidemie

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft grote invloed op de samenleving en treft helaas ook de vakantiegangers en Camping & Countryhouse Faranghe!. Belangstellenden en de gasten die bij ons hun vakantie hebben geboekt geven we graag meer duidelijkheid.

LEES MEER

  Een plek om je thuis te voelen


    Faranghe! is een kleine boerencamping in het groene hart van Italië. In het land van de Verdicchio di Matelica – waar de wijnboeren hoog scoren in de ranglijsten – proef de heerlijke variaties. Op een steenworp afstand van de berg Tre Pizzi, waar parapenters en deltavliegers vanaf zweven. In de omliggende bergen vind je uitdagende tracks voor mountainbikers. Op je wandeltocht door de bergen rijkt je blik ver over uitgestrekte valleien en bergweides. Een omgeving in de zacht glooiende heuvels van Le Marche, aan de poort van de hoge Apennijnen in de Umbrië. In deze rijkdom predikte Franciscus de armoede. In een uur ben je in zijn geboortestad Assisi.
    Vakantie zoals het hoort te zijn! Lieve gastvrouw en gastheer, Prachtig uitzicht, kleinschalig, persoonlijk, authentiek!
    Faranghe! is tien autominuten verwijderd van Matelica en Esanatoglia, stadjes geroemd als Borghi Piu Belli. Je vindt daar alles voor de alledaagse boodschappen op de markt en in de winkeltjes. De koffiebarretjes, restaurants, kleine musea en bezienswaardige kerken, de smalle straatjes en middeleeuwse palazzi maken de sfeer compleet. Deze streek is een belevenis, en Faranghe! is een plek om je thuis te voelen.

nl_NL
nl_NL en_US de_DE it_IT