kookworkshop Pasta e Piu

groep 6 personen in
appartementen 850pp

groep 8 personen in
appartementen en caravans 750pp

groep 10 personen op
camping met eigen vervoer 600pp

All-IN prijs voor
4 daags programma
7 nachten volpension

RESERVEREN

Nonna’s kookkunst en trotse producenten

In Italië gaan recepten van moeder over op dochter en kleindochter. Zo blijven kooktradities bewaard. Het grootste compliment krijg je als “het smaakt zoals bij moeder thuis”. Onze regio kan je bovendien koken met bijzondere producten, kleinschalig geproduceerd, 0 km afstand. Dit is jouw bijzondere kans: Leer koken van Italiaanse omas, bezoek trotse producenten met een gids en proef van heerlijke wijnen, kaas, salami en olijfolie. Geef je op met je eigen groep vrienden of familie.

Kom met jouw groep en we plannen samen een week in april, mei, sept of oktober.

Het programma bestaat uit 4 workshops en 4 excursies, 7 overnachtingen 6 ontbijt, 6 x diner en 4x lunch inclusief de drankjes bij de maaltijden.

Een schets van het programma


Op de dag van aankomst beginnen we met een welkomstdrankje en een diner, een kennismaking met ons en de omgeving. De volgende dag starten met een heerlijk ontbijt. Daarna gaan we naar een producent om het maakproces en de smaken te leren kennen. We gaan onderweg of op Faranghe! lunchen en nagenieten. Eind van de middag komt een Italiaanse oma en ze leert ons koken met de producten van de streek. Samen genieten van het diner en je laten verrassen door de heerlijke wijnen. De volgende dag bezoeken we een andere producent, lunchen we met elkaar en gaan aan het eind van de middag aan de slag in de keuken onder leiding van een kokkin. De volgende dag ontbijten we samen maar is de rest van de dag voor eigen invulling. ’s avonds staat er een diner voor jullie klaar waar je helemaal niks aan hoeft te doen (mag natuurlijk wel). De volgende dag (5e) is er weer een excursie en workshop dag en ook op de 6e dag. Op de slotavond blikken we tijdens het diner terug met foto’s. De volgend ochtend staat het ontbijt voor je klaar en daarna gaat iedereen zijn of haar eigen weg.

Na afloop krijg je een kookboek mee met foto’s van de kookworkshop & excursies.

Elk jaar is er wel iets nieuws te ontdekken en leggen we contacten met instructeurs en ambachtslieden. Benieuwd naar andere workshops en excursies? Klik dan op On this site pagina.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.