hochsaison

2 personen € 65 per nacht
5 personen € 100 per nacht


nebensaison
2 personen € 50 per nacht
5 personen € 75 per nacht

preise inklusive
stroom, beddengoed en eindschoonmaak maar exclusief handdoeken

RESERVEER

Campen in unseren vintage Caravans

Liefhebber van kamperen maar geen zin om na een lange reis nog je tent op te zetten? Wij hebben een gepimpte caravan te huur. Il Rosso heeft een vaste slaapplaats voor 2 personen en een zithoek. Met onze tunneltent met 3 bedden erbij heb je accommodatie voor 5 personen. De keuken van de caravan is verrassend compleet. Buiten staat een picknicktafel en een bbq op je eigen terras. Het beddengoed en keukendoeken zijn in de prijs inbegrepen. Een set met sarong en handdoeken kun je erbij huren.

Geen gesjouw en bij aankomst zijn je bedden al opgemaakt.
Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping. Het sanitair bestaat uit totaal 4 toiletten, 4 douches en 10 fonteintjes. Buiten vind je nog 2 afwasbakken en 2 wasplaatsen. In de gemeenschappelijke loggia vind je streekwijnen, frisdranken en kinderijsjes (zelfbediening). In de loggia en op de oude hooischuur zijn er zitjes en ontvang je wifi. Een verkoelende duik in het zwembad en voor zonliefhebbers of stiltezoekers zijn er op verschillende plekken zitjes en hangmatten.

Für Kinder gibt es viel Platz, eine Spielzeugkiste, eine Tischtennisplatte, eine Fußballtabelle, einen Platz im Wald, an dem man eine Hütte bauen kann. Und weil wir am Ende der Straße sind, können sie spielen, ohne dass Verkehr vorbeifährt.

Je bent tot niets verplicht, maar als je dat wilt kun je meedoen aan workshops en excursies zoals, de wijnproeverijen bij Gaglardi of Colpaola, een kookles, of neem een snelcursus olijfolie en ga lunchen bij oleificio Rosini. Of ga op pad met onze wandel- en MTB kaart, er zijn mountainbikes en elektrische fietsen te huur. We houden je op de hoogte van evenementen en de lekkerste restaurantjes in de buurt. Kortom elk jaar is er een hoop te beleven en te ontdekken op Faranghe! Kijk voor de actualiteit op de op de facebookpagina

Der Preis beinhaltet Reinigungskosten, Strom, Bett- und Küchenwäsche, ausgenommen persönliche Handtücher. Wenn Sie etwas mehr Luxus bevorzugen, schauen Sie sich unsere Apartments an, Ieri für 2 Personen Oggi für 4 bis 5 Personen. Hier können Sie die Preise finden.Sie könnten auch interessiert sein an: