UNSERE EINRICHTUNGEN

Ein frisches Ei
Zumindest wenn die Damen Lust dazu haben, dann haben wir jeden Tag ein Ei. Unsere Küken gehen manchmal aus ...

KONTAKT

Huscher
Draußen eine getigerte Katze und zwei weiße gehörlose Kätzchen im Haus. Aber auf Faranghe gibt es natürlich noch mehr zu tun! wie das Stachelschwein.

KONTAKT

Bringen Sie Ihren Hund mit, wenn ...
Tiere gehören auf einen Bauernhof. Bringen Sie also Ihren Hund mit, solange er für Kinder und andere Tiere geeignet ist.

KONTAKT

Ihr Gastgeber und Ihre Gastgeberin

Over ons

Wij zijn Jort en Inke, de trotse eigenaren van Camping & Country house Faranghe! Het is onze missie om ons geluk te delen door een plek te creëren waar onze gasten en wij, maar ook de lokale omgeving, van ieder moment op een duurzame manier kan genieten. Waar je geniet van lokaal eten en drinken en voldoende mogelijkheden hebt voor (fysieke) activiteiten. Een plek waar je tot rust komt en waar je je horizon letterlijk en figuurlijk verbreedt.

Onze achtergrond

Wij komen uit Breda en zijn allebei echte bourgondiërs. Jort heeft in Nederland een goedlopend eigen klusbedrijf gehad en eindeloze energie. Inke heeft vanuit de hogere hotelschool een hospitality achtergrond en de afgelopen 15 jaar gewerkt als marketing & sales directeur en een passie voor koken. Onze energie, handige handen en ervaring zorgen ervoor dat onze gasten een warm welkom krijgen en ze van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten.

Onze zoektocht

Toen wij in de winter van 2022/2023 4,5 maanden op reis waren zijn wij tot de conclusie gekomen dat we graag samen een camping wilden beginnen. Op een camping komen al onze passies, talenten en ervaring bij elkaar. We misten de zon, dus we zijn op zoek gegaan naar een camping in Italië. Na veel bezichtigingen wilden wij ook de regio Le Marche onderzoeken en hebben wij een camping bij Nederlanders geboekt. Camping Faranghe! Bij aankomst bleek deze camping te koop te staan. We werden meteen verliefd op de plek en zijn aan de slag gegaan om alles te regelen. Banken wilden ons niet helpen, aangezien we nog geen 24 maanden in Italië woonden en daarom zijn we een crowdfunding gestart. Binnen twee maanden hebben wij ons doelbedrag gehaald en sinds 4 april 2024 zijn wij de trotse eigenaren van Camping & Countryhouse Faranghe!

Uit weblog 7 april 2009

Wat anderen over ons zeggen

Faranghe! besteht seit 2007. Mehr als ein Jahrzehnt von Treffen mit Gästen. Viele unserer Gäste haben ihre Meinung zu uns im Gästebuch hinterlassen. Möchten Sie Ihre Meinung teilen oder wissen, was andere über uns sagen? Klick es an gästebuch.

Lekker eten, mooie ingrediënten

Wij houden van lekker eten en koken graag Italiaanse gerechten. Liefst de traditionele uit de streek. Een aantal keren per week koken wij voor onze gasten en we organiseren wekelijks een pizza avond, waarbij je zelf leert hoe je de pizza’s maakt. Zo kan je de smaken van je vakantie thuis opnieuw proeven. Je kunt ons ook vragen om de leuke adresjes uit de streek waar je de lokale wijn en olijfolie kunt proeven én kopen.

In der Nachbarschaft gibt es mehrere Bauern, die Pecorino-Käse herstellen.

Fideli macht Bonbons und Schokoladenaufstrich, um deine Finger zu lecken.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.