Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light
Kamperen light

Hoogseizoen
2 personen € 55 nacht
5 personen € 75 nacht

Laagseizoen
2 personen € 45 nacht
2 personen € 315 week

Prijzen zijn inclusief:
stroom, beddengoed en eindschoonmaak

exclusief handdoeken

Kamperen “light” in onze retrocaravans

Liefhebber van kamperen maar geen zin om na een lange reis je tent nog op te zetten? Wij hebben twee caravans beschikbaar De Knaus heeft een vaste slaapplaats voor 2 personen en een ruime zithoek. Met onze canvastent erbij is het accomodatie voor 5 personen. De andere retrocaravan De Club heeft een vaste slaapplaats voor 2 personen en een kleine zithoek om te bouwen als slaapplaats voor een kind. Accomodatie voor maximum 3 personen. De keukens van de caravans zijn verrassend compleet. Buiten staat een ruime picknicktafel op je eigen terras en 2 ligbedjes. Het beddengoed is in de prijs inbegrepen, het badlinnen is optioneel.

Je kunt gebruik maken van de sanitaire facilliteiten van de camping

Het sanitairgebouw heeft totaal 4 toiletten, 4 douches en 10 fonteintjes voor mannen en vrouwen gescheiden. Buiten vind je nog 2 afwasbakken en 2 wasplaatsen. In de gemeenschappelijke loggia vind je een koelkast met koude drankjes en vriesvakken voor het invriezen van je koelelementen. In de loggia en op de oude hooischuur vind je zitjes en wifi. Het zwembad van de camping is bovengronds met een afmeting van 9 x 5 en 1.30 diep. Op verschillende plekken voor zonliefhebbers of schaduwzoekers zijn er ligbedden en hangmatten.

Voor kinderen is er veel ruimte, een speelgoedkist, tafeltennistafel, een plek in het bos waar je een hut mag bouwen. En omdat we aan het einde van de weg zitten, kunnen ze vrijelijk spelen zonder voorbij rijdend verkeer.
Prijzen zijn inclusief stroom, beddengoed en eindschoonmaak, maar exclusief handdoeken.

Klik hier voor de tarieven en supplementen.

Misschien heeft dit ook je belangstelling: