hoogseizoen

2 personen € 65 per nacht
5 personen € 100 per nacht


laagseizoen
2 personen € 50 per nacht
5 personen € 75 per nacht

prijzen zijn inclusief
stroom, beddengoed en eindschoonmaak maar exclusief handdoeken

RESERVEER

Kamperen “light” in onze retro-caravans

Liefhebber van kamperen maar geen zin om na een lange reis nog je tent op te zetten? Wij hebben een gepimpte caravan te huur. Il Rosso heeft een vaste slaapplaats voor 2 personen en een zithoek. Met onze tunneltent met 3 bedden erbij heb je accommodatie voor 5 personen. De keuken van de caravan is verrassend compleet. Buiten staat een picknicktafel en een bbq op je eigen terras. Het beddengoed en keukendoeken zijn in de prijs inbegrepen. Een set met sarong en handdoeken kun je erbij huren.

Geen gesjouw en bij aankomst zijn je bedden al opgemaakt.
Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping. Het sanitair bestaat uit totaal 4 toiletten, 4 douches en 10 fonteintjes. Buiten vind je nog 2 afwasbakken en 2 wasplaatsen. In de gemeenschappelijke loggia vind je streekwijnen, frisdranken en kinderijsjes (zelfbediening). In de loggia en op de oude hooischuur zijn er zitjes en ontvang je wifi. Een verkoelende duik in het zwembad en voor zonliefhebbers of stiltezoekers zijn er op verschillende plekken zitjes en hangmatten.

Voor kinderen is er veel ruimte, een speelgoedkist, tafeltennistafel, een voetbaltafel, een plek in het bos waar je een hut mag bouwen. En omdat we aan het einde van de weg zitten, kunnen ze vrijelijk spelen zonder voorbij rijdend verkeer.

Je bent tot niets verplicht, maar als je dat wilt kun je meedoen aan workshops en excursies zoals, de wijnproeverijen bij Gaglardi of Colpaola, een kookles, of neem een snelcursus olijfolie en ga lunchen bij oleificio Rosini. Of ga op pad met onze wandel- en MTB kaart, er zijn mountainbikes en elektrische fietsen te huur. We houden je op de hoogte van evenementen en de lekkerste restaurantjes in de buurt. Kortom elk jaar is er een hoop te beleven en te ontdekken op Faranghe! Kijk voor de actualiteit op de op de facebookpagina

De prijs is inclusief schoonmaakkosten, elektriciteit, bedden- en keukengoed, exclusief persoonlijke handdoeken. Liever nog wat meer luxe? Kijk dan eens bij onze appartementen, Ieri voor 2 personen of Oggi voor 4 tot 5 personen. Hier vind je de tarieven.Misschien heb je ook interesse in: