APPARTEMENT IERI

Mehr Luxus
Appartement Ieri is voor 2 personen. Sommige huren deze studio om de luxe van de badkuip. Anderen om het prachtige uitzicht vanaf je...

WOHNUNG OGGI

Wohnung für eine Familie
Wohnung Oggi ist bis zu 5 Personen. Essen Sie draußen mit Ihrer Familie auf Ihrer privaten Terrasse. Die Küche hat alle Eigenschaften für ein köstliches Essen ...

CAMPING

Camping an einem entspannten Ort.
Sie können mit dem Auto zum Be- und Entladen zu Ihrem Campingplatz kommen. Aber danach ist der Campingplatz autofrei ...

GRUPPENUNTERKUNFT

Wir machen Platz für Sie!
Möchten Sie Weihnachten oder Neujahr mit Ihrer Familie oder einer Gruppe von Freunden feiern?

VINTAGE CARAVAN

Camping mit mehr Leichtigkeit.
Kommen Sie mit dem Flugzeug und campen Sie gerne? Unser Vintage Caravan ist voll ausgestattet und die Betten sind fertig bei der Ankunft ...

Faranghe! intim und entspannt

Een tweetal appartementen, een tweetal gepimpte retrocaravans en een twintigtal kampeerplaatsen. Zo kun je kiezen welke accommodatie qua prijs en stijl het beste bij je past. In de loggia van het countryhouse vind je een koelkast met koude drankjes en kinderijsjes voor zelfbediening. Op de diverse terrassen in en rond het huis vind je zitjes en is er gratis wifi. Het zwembad van de camping heeft een afmeting van 9 x 5 en is 1.30 diep. Op verschillende plekken voor zonliefhebbers of schaduwzoekers zijn er ligbedden en hangmatten. Voor kinderen is er veel ruimte, een speelgoedkist, tafeltennistafel, een voetbaltafel, een plek in het bos waar je een hut mag bouwen. En omdat we aan het einde van de weg zitten, kunnen ze vrijelijk spelen zonder vreemd verkeer. Enkele van onze gasten formuleerden het zo:
Recept voor een heerlijke vakantie! Men neme: Een vader, een moeder en twee pubers. Twee weken vakantie. Een auto. Het zonnige Italië. Het prachtige Le Marche. Een gezellige rood-met-witte-stippen-caravan. Een zwembad met een geweldig uitzicht. Heerlijk eten bij aankomst. Leuke campinggasten. Een fantastische kookcursus met Bianchina. Rust. Enorm veel vlinders. Erg aardige gastvrouw en gastheer, Mieke en Michel. Roer alle ingrediënten goed maar rustig door elkaar. Verdeel het over je vakantieweken en dien direct op. Zie daar een heerlijke vakantie op Faranghe!

Anton, Lily, Anna und Pieter Rezension in Zoover übersetzt aus dem Niederländischen

camping und camping Leicht

De ruime kampeerplaatsen kunnen allemaal beschikken over stroom. De camping is ook toegankelijk voor caravans tot 7 meter inclusief dissel. Zoek je wat meer gemak? We verhuren ook twee ingerichte retro-caravans. Als je aankomt zijn de bedden opgemaakt, heb je alle spullen om te koken en een picknicktafel. Dat scheelt een hoop bagage in het geval dat je met het vliegtuig komt.

mehr luxus

Ben je niet zo’n kampeerder? Wij verhuren ook twee appartementen met elk een eigen overdekt terras voor lange Italiaanse avonden. Met kerst en de jaarwisseling verhuren we het boerenhuis in z’n geheel voor familie- of vriendenfeest voor een week of lang weekend.  

rabatt

Kommen Sie im Frühjahr oder Herbst für längere Zeit auf den Campingplatz oder buchen Sie mit einer großen Gruppe von Campern? Wir freuen uns, Sie begrüßen zu dürfen und bieten einen Rabatt für den Stellplatz.

Wandern Sie zu Ihrem Frühstück auf San Cataldo

Die alte Wohnzimmer im Museum von Matelica

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.