Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

FACILITEITEN

Een vers eitje
Tenminste als de dames er zin in hebben, dan hebben we elke dag een eitje. Onze chickies gaan nog weleens op stap...

ECOLOGISCH

Voor het milieu
Op Faranghe! scheiden we het plastic en glas van de rest van het afval. En er is onze GFTa, kortweg Tea, voor...

CONTACT

Scharrelaars
Twee cyperse katten buiten en twee witte dove katjes in huis. Maar er scharrelt natuurlijk meer rond op Faranghe! zoals het stekelvarken.

CONTACT

Neem je hond mee als...
Op een boerderij horen dieren thuis. Dus neem je hond mee, mits die lief is voor kinderen en andere dieren....

CONTACT

Uw gastheer en gastvrouw
Dit zijn wij. Met ons heb je contact als je mailt, inschrijft, tips wilt, een bakkie koffie of een hapje mee...

Onze emigratie weblog

“Een stel heeft het plan opgevat om te emigreren. Er is geen vergunning, de kosten zijn hoger dan berekend, ze kennen er de weg niet en zijn afhankelijk van dure adviseurs. De riolering ontbreekt, er is geen warm water en de elektriciteit is uit het jaar anno domino zero. Ze hebben een jaar de tijd om de boel op orde te brengen”. De weblog gaat over onze emigratie naar Italië, beginnend bij de voorbereidingen in 2004. Blogs over ons alledaagse leven in Italië tot we in 2015 onze inburgering voldoende voltooid vinden. We nemen onszelf niet al te serieus en het leven met een korreltje ironie. Maak kennis met ons, met de katten Corniglio en Murphy, tractor Bep, ploeg Sandra, varken GFTa, en de Tokkies. Leer Oriana, Bianchina en Venanzo kennen en het gemoedelijke dorp Esanatoglia.
Herenbezoek en terug op Faranghe! „Vriend Rob heeft Rome bezocht in een zonnetje die zich niks van februari aantrok. Vervolgens de trein genomen om Michel – eenzaam en alleen op Faranghe! – bij te staan. Rob kon even afstand doen van het reclasseren van boeven en schavuiten en met Michel en de bomen praten.“ Uit weblog 7 april 2009

Wat anderen over ons zeggen

In 2017 bestaat Faranghe! 10 jaar. 10 seizoenen ontmoetingen met gasten. Veel gasten hebben hun mening over ons achtergelaten op het gastenboek. Wil je weten wat anderen over ons zeggen, klik dan hier op het gastenboek. ;

Lekker eten, mooie ingredienten

Wij houden van lekker eten en koken graag Italiaanse gerechten. Liefst de traditionele uit de streek. Een aantal keren per week koken wij voor onze gasten en op verzoek zetten we de recepten op de website. Zo kan je de smaken van je vakantie thuis opnieuw proeven. Je kan ons ook vragen om de leuke adresjes uit de streek waar je vers gebrande koffie, de ambachtelijke salami en die mooie biologische wijn kunt kopen.

De buurt heeft verschillende kaasboeren die pecorino kaas maken.

Fideli maakt bonbons en chocoladepasta om je vingers bij af te likken.