APPARTEMENT IERI

Meer luxe
Appartement Ieri is voor 2 personen. Sommige huren deze studio om de luxe van de badkuip. Anderen om het prachtige uitzicht vanaf je...

APPARTEMENT OGGI

Appartement voor een gezin
Appartement Oggi is tot 5 personen. Met je gezin buiten eten op je priveterras. De keuken heeft alle attributen voor een...

KAMPEREN

Kamperen op een relaxte plek
Je kunt met de auto op je kampeerplek komen voor laden en lossen. Maar iedereen parkeert z'n auto op het...

GROEPSACCOMODATIE

We maken plaats voor jou!
Met je familie of vriendengroep de kerst vieren of een langweekend samen om niet te vergeten? In het laagseizoen...

RETRO CARAVAN

Kamperen met meer gemak.
Kom je met het vliegtuig en houd je van kamperen? Onze retro-caravan is dan de oplossing, compleet ingericht en de...

Faranghe! intiem en ontspannen

Een tweetal appartementen, een tweetal gepimpte retrocaravans en een twintigtal kampeerplaatsen. Zo kun je kiezen welke accommodatie qua prijs en stijl het beste bij je past. In de loggia van het countryhouse vind je een koelkast met koude drankjes en kinderijsjes voor zelfbediening. Op de diverse terrassen in en rond het huis vind je zitjes en is er gratis wifi. Het zwembad van de camping heeft een afmeting van 9 x 5 en is 1.30 diep. Op verschillende plekken voor zonliefhebbers of schaduwzoekers zijn er ligbedden en hangmatten. Voor kinderen is er veel ruimte, een speelgoedkist, tafeltennistafel, een voetbaltafel, een plek in het bos waar je een hut mag bouwen. En omdat we aan het einde van de weg zitten, kunnen ze vrijelijk spelen zonder vreemd verkeer. Enkele van onze gasten formuleerden het zo:
Recept voor een heerlijke vakantie! Men neme: Een vader, een moeder en twee pubers. Twee weken vakantie. Een auto. Het zonnige Italië. Het prachtige Le Marche. Een gezellige rood-met-witte-stippen-caravan. Een zwembad met een geweldig uitzicht. Heerlijk eten bij aankomst. Leuke campinggasten. Een fantastische kookcursus met Bianchina. Rust. Enorm veel vlinders. Erg aardige gastvrouw en gastheer, Mieke en Michel. Roer alle ingrediënten goed maar rustig door elkaar. Verdeel het over je vakantieweken en dien direct op. Zie daar een heerlijke vakantie op Faranghe!

Anton, Lily, Anna and Pieter review in Zoover

kamperen en kamperen-light

De ruime kampeerplaatsen kunnen allemaal beschikken over stroom. De camping is ook toegankelijk voor caravans tot 7 meter inclusief dissel. Zoek je wat meer gemak? We verhuren ook twee ingerichte retro-caravans. Als je aankomt zijn de bedden opgemaakt, heb je alle spullen om te koken en een picknicktafel. Dat scheelt een hoop bagage in het geval dat je met het vliegtuig komt.

meer luxe

Ben je niet zo’n kampeerder? Wij verhuren ook twee appartementen met elk een eigen overdekt terras voor lange Italiaanse avonden. Met kerst en de jaarwisseling verhuren we het boerenhuis in z’n geheel voor familie- of vriendenfeest voor een week of lang weekend.  

korting

Kom je in het voorjaar of in het najaar voor een langere tijd of boek je met een grote groep? Dan hebben we bijzondere kortingen en arrangementen.

Wandel naar je ontbijtje op San Cataldo

Oude huiskamers bekijken in Matelica

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.