Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

APPARTEMENT IERI

Meer luxe
Appartement Ieri is voor 2 personen. Sommige huren deze studio om de luxe van de badkuip anderen om het prachtige uitzicht vanaf je...

APPARTEMENT OGGI

Appartement voor een gezin
Appartement Oggi is tot 5 personen. Met je gezin buiten eten op je priveterras. De keuken heeft alle attributen voor een...

KAMPEREN

Kamperen op een relaxte plek
Je kunt met de auto op je kampeerplek komen voor laden en lossen. Maar iedereen parkeert z'n auto op het...

GROEPSACCOMODATIE

We maken plaats voor jou!
Met je familie of vriendengroep de kerst vieren of een langweekend samen om niet te vergeten? In het laagseizoen...

RETRO CARAVAN

Kamperen met meer gemak.
Kom je met het vliegtuig en houd je van kamperen? Onze retro-caravan is dan de oplossing, compleet ingericht en de...

Faranghe! intiem en ontspannen


Een paar appartementen, een paar gepimpte retrocaravans en een twintigtal kampeerplaatsen, zo heb je de keuze op Faranghe!.

kamperen en kamperen-light

De ruime kampeerplaatsen kunnen allemaal beschikken over stroom. De camping is ook toegankelijk voor caravans tot 7 meter inclusief dissel. Zoek je wat meer gemak? We verhuren ook twee ingerichte retro-caravans. Als je aankomt zijn de bedden opgemaakt, heb je alle spullen om te koken en een picknicktafel. Dat scheelt een hoop bagage in het geval dat je met het vliegtuig komt.

Meer luxe

Ben je niet zo’n kampeerder? Wij verhuren ook twee appartementen met elk een eigen overdekt terras voor lange Italiaanse avonden.

Met kerst en de jaarwisseling verhuren we het boerenhuis in z’n geheel voor familie- of vriendenfeest voor een week of lang weekend.

„We hadden een heerlijk ruime plek op deze prettige camping. Mieke & Michel zorgen voor de juiste sfeer“

Erik, Sigrid en kinderen


Het landgoed heeft een grote keuken, een loggia met koude drankjes en wifi, een groot overdekt terras met schitterend uitzicht over het dal van de Esino. Er is een zwembad, veel speelruimte en een dierenweide met kippetjes en het varken GFTa. Je huisdier is welkom, mits die vriendelijk is naar kinderen, volwassenen en voor andere dieren.


korting

Kom je in het voorjaar of in het najaar voor een langere tijd of boek je met een grote groep? Dan hebben we bijzondere kortingen en arrangementen.

Wandel naar je ontbijtje op San Cataldo

Oude huiskamers bekijken in Matelica