hoogseizoen 2 personen per nacht € 110 per week € 695 laagseizoen 2 personen per nacht € 80 per week € 480 prijzen zijn ALL IN RESERVEER
 

Kilometers uitzicht vanaf je eigen terras

Studio Ieri is ruim en geschikt voor twee personen. Het heeft een tweepersoonsbed, die ook is op te maken als twee één persoonsbedden. Het heeft een oppervlakte van zo’n 20 m2. De studio heeft een kitchenette met eethoek en een hoek met luie fauteuils. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is er linnengoed voor badkamer en keuken. Het bad- en keukenlinnen wordt zo vaak gewisseld als jij dat wenst. Er is een privé veranda met eettafel en zonnebedjes en heb je uitzicht over het dal.

Je bent tot niets verplicht, maar als je dat wilt kun je meedoen aan workshops en excursies zoals de proeverij “Sapori di Matelica” of een kookles van Bianchina. Neem een verkoelende duik in het zwembad of ga op pad met onze wandel- en MTB kaart. Kijk voor meer informatie hierover op faciliteiten.
Onze prijzen zijn inclusief: eindschoonmaak, bed- keuken- en badlinnen, en verwarming. Zonder meerprijs voor boeking of belasting of administratie.
Hou je ook van kamperen, maar heb je geen eigen spullen, dan is onze kamperen-light variant misschien iets voor jou. Klik hier voor onze gepimpte en compleet ingerichte retro caravan. Klik hier voor de tarieven en supplementen.  

Misschien heb je ook belangstelling voor: