Bergsporten

  Wandelen door het heuvel landschap of een stevige hike de bergen in? Mountainbiken of toertocht op je eigen racefiets? Deltavliegen in tandem of de locaties voor parapenten? Wij wijzen je de weg naar routes, gidsen en locaties. Huur bij ons een MTB en ga zelf op pad. In de buurt zijn er goed onderhouden en gemarkeerde paden. Of met onze gedetailleerde kaarten. Heb je je racefiets bij je? We hebben routes uitgezet van 40, 60 en 90 kilometer met pittige klimmetjes. Ben je een sportklimmer, in de omgeving vind je panoramische locaties met natuurlijke klimmenwanden. 

Te water

  Je kunt kanoën of raften op de Corno. Of canyoning door de Kloof van de Riofreddo. Wij kunnen voor je reserveren. Lekker zwemmen en spelen kan altijd in het zwembad op de camping. Maar wil je wat meer ruimte dan kennen we nog andere fijne zwemplekken zoals het meer van Cingoli of van Fiastra met waterfietsjes en kanos.

Met een balletje

  Conero Golf, de 18 holes en par 71, is een serieuze test voor elke golfer. Of een balletje meppen op het tennisveld van Esanatoglia met een van onze tennisrackets. En natuurlijk de wedstrijdjes aan de voetbaltafel en tennistafel.  

Gemotoriseerd wandelen?

  Er is een verscheidenheid aan offroad routes voor jeep en (cross)motor, zoals de “via bianca” naar de Monte Gemmo. Of bedwing het spannende parcours van het motorcrossterrein van Esanatoglia – dan mag je geen hoogtevrees hebben – en je moet wel een internationaal brevet kunnen tonen.  
Wil je wandel, fiets of klimroutes downloaden? Klik dan op de logos van de experts.
       

Misschien heb je ook belangstelling voor: