Veel plek om te spelen

Faranghe! heeft geen animatie team maar we hebben leuke workshops zoals jam maken, bodypainten en pizzamaken. En er is veel ruimte om te spelen. De weg naar de camping is alleen voor bestemmingsverkeer dus geen langsrijdend verkeer. Er is een plek waar je hutten kunt bouwen. Met onze spijkers en hamer en onder toezicht van je ouders kun je lekker aan de slag. Of organiseer zelf een wedstrijdje op de tennistafel? Wij leveren de batjes en balletjes. Op het terras, de oude hooischuur, kun je met maatjes van de camping een spelletje spelen uit de speelgoed kist. Of gewoon stilletjes een boekje lezen. Er is WIFI op het terras dus je kan met je tablet op het internet.
 

Lekker op de camping zwemmen of….

Op de camping kan je lekker speelzwemmen in het zwembad, Maar misschien nemen je vader en moeder je een dagje mee naar Eldorado met heel veel meters glijbanen of zwemmen in het meer waar ze ook waterfietsjes hebben. Heb je weleens gehoord van GEOcachen? Dat is schatzoeken met een computer en kun je doen met bijvoorbeeld een GPS op je vader of moeders telefoon. Je kunt ook wandelen en klauteren naar de kluizenarij waar San Cataldo. Cataldo is heilig verklaard, omdat die de berg heeft tegengehouden en zo het dorp Esantoglia heeft beschermd voor een lawine.

Leuke dingen om te doen als je ouders op stap willen

Het leuke stadje Fabriano heeft een papiermuseum waar jij zelf papier mag maken op de ouderwetse manier. En in de basiliek hebben ze een fresco van Sinterklaas die cadeautjes uitdeelt. Gaan jullie een dagje naar Gubbio dan kan je met de mandjeslift naar het hoogste punt van de stad. Daar ligt iemand in een glazen kist! Je kan ook naar een van de vele kastelen. In ons e-book vind je verhalen over ridders en jonkvrouwen en leer je hoe mensen vroeger in een kasteel leefden.

Misschien heb je ook belangstelling voor: