Kamperen met een beetje meer gemak?

  Alle kampeerplaatsen kunnen van stroom worden voorzien. Je kunt bij ons een biertafel – een tafel met twee zitbanken voor 6 personen – huren. Als je wilt barbecueën, we kunnen een bbq met houtskool op je kampeerplaats zetten. Je kunt ons de was laten doen. Per wasbeurt max 5 kg. Elke ochtend – ook op zondag en in het laagseizoen – hebben we vers brood van de warme bakker. Je kunt de avond van tevoren bij ons brood bestellen. We hebben een koelkast met koude drankjes en een vriesvak voor je koelelementen.

Veel leuke informatie over de omgeving

 

Elke gast krijgt van ons het e-boek Faranghe! Tips voor Trips in Le Marche en Umbria met veel verborgen schatten. We reserveren je tafeltje in het restaurant, regelen voor jou een gids op je wandeltocht, MTB clinic bij experts, tandemvlucht met deltavlieger, kliminstructeur voor canyoning, een elektrische fiets voor een tocht rond het lago en nog veel, veel meer. We houden je op de hoogte van speciale markten, sagre, evenementen en festivals via onze evenementen kalender en tippen je over actualiteiten op onze facebookpagina.

Geen zin om te koken?

  Je kunt bij ons een soep of pasta met maaltijdsalade bestellen. Als je de dieetvoorschriften aan ons doorgeeft houden we daar rekening mee.
Maak je vakantie leuker en makkelijker
Op maandag koken we superdelux voor onze gasten. Het is een viergangen diner met Italiaanse gerechten uit de streek en ingrediënten van het seizoen. Op woensdag geven we kookles, liefhebbers leren diverse antipasti maken en verse tagliatelle, ravioli of gnocchi. Anderen kunnen aanschuiven om al dit lekkers te verorberen, een lunch waarna je absoluut moet uitbuiken. Op vrijdag zijn kinderen de koks, dan maken we aan het eind van de dag samen pizzas en doen daar rijkelijk gevulde salades bij. Ouders en alle andere gasten kunnen komen eten. Reserveren is voor alle maaltijden nodig. Thuis de gerechten uit proberen? Kijk dan op de recepten pagina.

Wil je een mountainbike?

  Twee mountainbikes zijn er te huur inclusief helm, handschoenen en bidon. Wil je zeker zijn van deze mountainbike tijdens je vakantie? Bestel e MTB dan bij je boeking In de omgeving van Faranghe! zijn goed gemarkeerde en onderhouden paden. Ze zijn uitgezet door EsaTrail, op hun website kun je de nieuwste GPS routes downloaden. Elke gast krijgt een routekaart met 90 km aan MTB- en wandelroutes met verschillende moeilijkheidsgraad. In onze bibliotheek vind je een schat aan wandel, fiets en wegenkaarten.
Is er een probleem of heb je een verzoek? We staan graag voor je klaar!
Als je wilt kun je ons jouw boodschappen laten doen. Handig voor je eerste vakantie dag, En we hebben altijd wel iets op voorraad voor je “vergeten boodschappen”. Wil je op je gemak alles inpakken en de volgende dag vroeg vertrekken? Dan is onze laatste nacht tentje iets voor jou. Wij plaatsen dit tentje en breken het voor je af. Er zitten slaapmatjes bij. Je gebruikt je eigen beddengoed en slaapzak. In de stemming gekomen voor een vakantie op Faranghe!? Klik hier voor de beschikbaarheid.  

Misschien heb je ook belangstelling voor: