Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Maak je vakantie leuker en makkelijker

Geen zin om te koken?

Je kunt bij ons een eenvoudige maaltijd van soep of pasta met brood en salade bestellen. Als je de dieetvoorschriften aan ons doorgeeft houden we daar rekening mee. Op maandag koken we superdelux voor onze gasten. Het is een viergangen diner met Italiaanse gerechten uit de streek en van het seizoen. Op woensdag geeft Bianchina kookles, liefhebbers leren diverse antipasti maken en verse tagliatelle, ravioli of gnocchi. Anderen kunnen aanschuiven om al dit lekkers te verorberen, een lunch waarna je absoluut moet uitbuiken en misschien met een tukkie. Op vrijdag zijn kinderen de koks, dan maken we aan het eind van de dag samen pizzas en doen daar rijkelijk gevulde salades bij. Ouders en alle andere gasten kunnen komen eten. Reserveren is voor alle maaltijden nodig.

Wil je een mountainbike?

We verhuren mountainbikes voor sportievelingen. Wil je zeker zijn van een huur mountainbike tijdens je vakantie? Huur hem dan bij je boeking.

Tips voor trips!

We hebben gedetailleerde routekaarten te leen. In de omgeving van Faranghe! zijn goed gemarkeerde paden onderhouden door EsaTrail. Zij hebben ook een website waar je de nieuwste GPS routes kunt downloaden. klik voor GPS routes Elke gast krijgt van ons het e-boek Faranghe! Tips voor Trips in Le Marche en Umbria. Er is een bibliotheek met verschillende reisboeken. Le Marche en Umbria, de regios met de verborgen schoonheden. Onze tips voor trips in Le Marche en Umbria vind je in onze bibliotheek: we hebben verschillende reisboeken en reisgidsen te leen. We reserveren je tafeltje in het restaurant, regelen voor jou een gids op je wandeltocht, MTB clinic bij experts, tandemvlucht met deltavlieger, enzovoort. We organiseren excursies en workshops om het Italiaanse leven te beleven.

Kamperen met een beetje meer gemak?

Je kunt bij ons een biertafel – een tafel met twee zitbanken – huren. Als je wilt barbequen kan je bij ons een bbq met kooltjes huren. Je kunt ons de was laten doen. Per wasbeurt max 5 kg. Elke ochtend, behalve zondag, komt de bakker vers brood brengen. Je kunt de avond vantevoren bij ons brood en gebak bestellen We hebben een koelkast met koude drankjes en een vriesvak voor je koelelementen. Als je wilt kun je ons jouw boodschappen laten doen. Handig voor je eerste vakantie dag, En we hebben altijd wel iets op voorraad voor je “vergeten boodschappen”. Alle kampeerplaatsen kunnen van stroom worden voorzien. Wil je op je gemak alles inpakken en de volgende dag vroeg vertrekken? Dan is onze laatse nacht tentje iets voor jou. Wij plaatsen dit tentje en breken het voor je af. Er zitten slaapmatjes btij. Je gebruikt je eigen beddengoed en slaapzak.
Is er een probleem of heb je een verzoek? We staan graag voor je klaar!

Misschien heeft dit ook je belangstelling: