Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen

Kampeerplek
Hoogseizoen € 29 pn
Laagseizoen € 23 pn

Prijs inclusief 2 personen, plaats, vervoermiddel

Stroom
tent € 2,50
tenttrailer of busje € 3
camper of caravan € 3,50

Ruime kampeerplaatsen


De kampeerplaatsen zijn ongeveer 12 x 10 meter en geschikt voor tenten en caravans. Er is stroom beschikbaar voor alle kampeerplaatsen. Je kan met de auto bij de tent komen om te laden en te lossen, maar parkeren is op het parkeerterrein. Er zijn zo’n 20 plaatsen op het vlakke grasland omringd met bomen (half zon/half schaduw).

Het sanitairgebouw heeft totaal 4 toiletten, 4 douches en 10 fonteintjes voor mannen en vrouwen gescheiden. Buiten vind je nog 2 afwasbakken en 2 wasplaatsen. In de gemeenschappelijke loggia vind je een koelkast met koude drankjes en vriesvakken voor het invriezen van je koelelementen. In de loggia en op de oude hooischuur vind je zitjes en wifi. Het zwembad van de camping is bovengronds met een afmeting van 9 x 5 en 1.30 diep. Op verschillende plekken voor zonliefhebbers of schaduwzoekers zijn er ligbedden en hangmatten.

Voor kinderen is er veel ruimte, een speelgoedkist, tafeltennistafel, een plek in het bos waar je een hut mag bouwen. En omdat we aan het einde van de weg zitten, kunnen ze vrijelijk spelen zonder voorbij rijdend verkeer.

In het laagseizoen hebben we een kortingsprijs voor groepen en voor mensen die een week of langer blijven.

Prijs van kampeerplek is inclusief 2 personen, kampeer- en vervoermiddel en warm water, maar exclusief stroom. Klik hier voor de tarieven en supplementen.

Misschien heeft dit ook je belangstelling: