Reservering

  1. De reservering is geldig vanaf het moment dat we de aanbetaling hebben ontvangen. De ontvangst van de (aan)betaling zullen wij je bevestigen. Betaling restbedrag bij aankomst op Faranghe!.
  2. Als de aanbetaling is ontvangen, krijg je van ons gratis het meer dan 140 pagina’s tellende e-boek Faranghe! Tips voor Trips in Le Marche en Umbria toegestuurd in pdf of e-pub.

  Beschikbaarheid

  1. Op de datum van aankomst is de kampeerplaats/accomodatie vanaf 16.00 uur beschikbaar en op de dag van vertrek verzoeken wij je de kampeerplaats uiterlijk 11.00 uur weer te verlaten.
  2. Wij verzoeken je vriendelijk om de aankomsttijd te plannen na 16.00 uur en voor 20.00 uur. Afwijkende aankomsttijden ajb in overleg.

  Bij schade

   Voor het gehuurde brengen we geen borgsom in rekening, want we gaan ervan uit dat je ons eigendom zorgvuldig gebruikt als was het van jezelf. En natuurlijk kan er dan nog steeds iets stuk gaan. Mocht dat onverhoopt gebeuren, moeten we je aansprakelijk stellen voor de geleden schade en brengen deze schadepost in rekening. Deze schadepost kun je dan zelf verhalen bij je WA verzekering.

  Annulering tijdens Corona pandemie

   Reserveren voor 2021. Reisverzekeringen compenseren geen annuleringen als je verhinderd bent te reizen omdat er Corona in een gebied is uitgebroken. Daarom moeten we het samen – met elkaar – oplossen. Onze annuleringsregels tijdens de pandemie:
   1. Als er “reisverbod” of “alleen noodzakelijke reizen” geldt voor Italië of Le Marche en wij mogen je niet ontvangen. In dat geval betalen we – je (aan)betaling van je niet-gebruikte vakantiedagen bij ons – volledig en in contanten terug.
   2. Ben je door jouw overheid verboden om uit te reizen vanwege Corona, dus een “reisverbod” of “alleen noodzakelijke reizen” geldt in jouw woongebied. In dat geval hebben we een coulance regeling en wordt (aan)betaling van je niet-gebruikte vakantiedagen bij ons volledig aan je terugbetaald in de vorm van een voucher. Deze voucher is voor onbepaalde tijd en kun je inwisselen zodra de vakantie weer mogelijk is en het je schikt. Je kunt jouw voucher ook overdragen aan derden mits in overleg met ons.
   3. Ben je ziek geworden (corona of anderszins) of om andere reden verhinderd om je vakantie bij ons te genieten, dan gelden de normale annuleringsregels en dien je jouw eigen reis- en annuleringsverzekering aan te spreken.

  Annulering

  1. Bij annulering door de huurder meer dan 6 weken vóór aanvang van het geboekte verblijf is een bedrag van 50% van het totale huurbedrag verschuldigd.
  2. Bij annulering ná 6 weken voor aanvang van het geboekte verblijf is het totale huurbedrag verschuldigd.
  3. Om risico uit te sluiten kun je voor je reis een annuleringsverzekering afsluiten bij je verzekeringsmaatschappij.
  4. Bij annulering door de verhuurder wordt de (aan)betaling volledig gerestitueerd.

  Huisdier

   Een huisdier is welkom, als die vriendelijk is naar kinderen en naar andere dieren. Ajb vooraf met ons overleggen.

  Openingstijden

   We zijn open van 13 april tot 1 november. Dagelijks van 8.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur. Hoogseizoen = juli en augustus. Laagseizoen = april, mei, juni, september en oktober