1. De reservering is geldig vanaf het moment dat we de aanbetaling hebben ontvangen. De betalingsontvangst zullen wij je bevestigen. Betaling restbedrag bij aankomst op Faranghe!.
  2. Als de aanbetaling is ontvangen, krijg je van ons gratis het meer dan 140 pagina’s tellende e-book Faranghe! Tips voor Trips in Le Marche en Umbria toegestuurd in pdf of e-pub.
  3. Op de datum van aankomst is de kampeerplaats/accomodatie vanaf 16.00 uur beschikbaar en op de dag van vertrek verzoeken wij je de kampeerplaats uiterlijk 11.00 uur weer te verlaten. Wij verzoeken je vriendelijk om de aankomsttijd te plannen na 16.00 uur en voor 20.00 uur. Afwijkende aankomsttijden ajb in overleg.
  4. Voor het gehuurde brengen we geen borgsom in rekening, want we gaan ervan uit dat je ons eigendom zorgvuldig gebruikt als was het van jezelf. En natuurlijk kan er dan nog steeds iets stuk gaan. Mocht dat onverhoopt gebeuren, moeten we je aansprakelijk stellen voor de geleden schade en brengen deze schadepost in rekening. Deze schadepost kun je dan zelf verhalen bij je WA verzekering.
  5. Bij annulering door de huurder meer dan 6 weken vóór aanvang van het geboekte verblijf is een bedrag van 50% van het totale huurbedrag verschuldigd. Bij annulering ná 6 weken voor aanvang van het geboekte verblijf is het totale huurbedrag verschuldigd. Om dit risico uit te sluiten kun je voor je reis een annuleringsverzekering afsluiten bij je verzekeringsmaatschappij.Bij annulering door de verhuurder wordt alle (aan)betaling volledig gerestitueerd.
  6. Een huisdier is welkom, als die vriendelijk is naar kinderen en naar andere dieren. Ajb vooraf overleg.
  7. We zijn open van 1 april tot 1 november. Hoogseizoen = juli en augustus. Laagseizoen = april, mei, juni, september en oktober