high season voor 4 personen per week € 985 low season per nacht € 90 per week € 540 5e persoon per dag € 14 per week € 80 prices are ALL IN RESERVEER

Family apartment with private terrace

Appartement Oggi is geschikt voor 4 of 5 personen. De oppervlakte van zo’n 40 m2 heeft een grote open ruimte met entresol, een aparte slaapkamer en een badkamer met bad. Op de entresol (trapje op) is een tweepersoonsbed. In de slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden als stapelbed en we kunnen er een derde bed of kinderledikantje bijplaatsen. Er is een kitchenette met vijfpits gastoestel met oven en een eetbar. Er is een zithoek met bank en fauteuils. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is er linnengoed voor badkamer en keuken. Het bad- en keukenlinnen wordt zo vaak gewisseld als jij dat wenst. Je hebt een groot terras met veel privacy. Er staan ligbedden met uitzicht over het dal en een grote eettafel voor warme Italiaanse avonden.

Je bent tot niets verplicht, als je dat wilt kun je meedoen aan leuke workshops.
Er zijn veel leuke workshops, zoals pizzas maken met kinderen of een kookles. Met ons e-boek kun je veel trips in de streek maken. Of neem een verkoelende duik in het zwembad. Sportief? Ga op pad met onze wandel- en MTB kaart. Kijk voor meer informatie hierover op facilities. Hou je ook van kamperen, maar heb je geen eigen spullen, dan is onze kamperen-light variant misschien iets voor jou. Click voor onze gepimpte en compleet ingerichte retro caravans. nze prijzen zijn inclusief: eindschoonmaak, bed- keuken- en badlinnen en verwarming, zonder meerprijs voor boeking of belasting of administratie. Click for our prices.  

You may also be interested in: