Deel je ervaring in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Om spam te voorkomen is een bericht pas zichtbaar als wij het hebben geaccordeerd
We houden het recht om te verwijderen of niet te publiceren.
63 berichten.
Piet en Willie uit Haarlem 12 juli 2019
Een heerlijke tijd bij jullie, en die tip naar de fietsenmaker Mister Bici was geweldig: klaar terwijl je wacht, een nieuwe band voor de onwaarschijnlijk lage prijs van 6 euro... wat een service!
Cees & Diane 30 december 2016
met oud en nieuw in het vooruitzicht zijn ook onze vakanties voor 2017 geboekt. Dit jaar gaan we weer naar de Faranghe kamperen bij Mieke en Michel. Twee weken genieten van de rust, de geweldige natuur en mooie steden, de Italiaanse keuken en de Verdiccio. Tot in juni...:-)
Otter 24 augustus 2016
Heerlijke vakantie gehad. Gastvrij en de eigenaren hebben veel kennis van de omgeving. Mooie omgeving en alles goed geregeld.
Pieter, Stefanie, Jippe & Willemijn 31 januari 2016
Wij zijn op dit moment aan het boeken voor de zomer van 2016. Dit jaar gaan we naar Spanje, maar we denken nog vaak met veel plezier en een beetje weemoed terug aan onze heerlijke tijd op Faranghe in de zomer van 2015. Wat een heerlijke plek met prachtige vergezichten en een gastvrije ontvangst. Mieke en Michel weten je veel te vertellen over de prachtige omgeving en organiseren diverse leuke activiteiten. De enige stress die wij hier ervaren hebben is dat we elke dag opnieuw moesten beslissen of we bleven luieren op de camping of van de omgeving gingen genieten 🙂 Ook onze kinderen van 11 en 9 hebben het erg naar hun zin gehad. Een aanrader dus!
Wim en Nelleke 17 september 2015
Wat een heerlijk tijd hebben wij in augustus gehad bij Mieke en Michel op Faranghe. Los van alle drukte hebben wij heerlijke uitstapjes gemaakt naar historische plekken dichtbij of wat verderweg, veel geluncht met Italianen, gewandeld (beetje warm wel), gewoon op de camping verbleven met zwembad, eigen wijn, fantastische veranda en uitstekende sfeer. Aanrader! Wim en Nelleke

Misschien heeft dit ook je belangstelling: