Afgelopen donderdag hebben we een grandioos vertrekfeest gekregen van collegae, vrienden en familie. Echt een goed gevoel aan over gehouden. Lieve gasten, fantastische locatie, heerlijk eten en muziek. Het feestcomité is met dit debuut ongelooflijk goed geslaagd, dus dat beloofd wat voor al die bruiloften en partijen in het Italiaanse land.

We gaan ons opmaken voor de grote verhuizing. We verwachten volgende week de dozen en dan kan het grote inpakken beginnen. Op 25 april staat de verhuiswagen voor de deur en op 27 april moeten we deze flat leeg opleveren. Tussendoor kijken we in de boeken waarin aandenkens, gedichten, prachtige herinneringen geschreven zijn. Er is ook al een gastboek voor ons aangelegd met volop lovende woorden over fantastisch verblijf in Faranghe.

Op de foto links zien jullie Murphy, die de flat helemaal zat is en zo snel mogelijk de 13.000 m2 wil gaan verkennen.

Inmiddels zijn we beiden gestopt met werken. Althans voor een baas. Wel even wennen, er zijn altijd zaken waar je je nog tegen aan had willen bemoeien. Ook het idee dat niet meer aan het eind van de maand een vast bedrag wordt bijgeschreven heeft wel iets nieuws.

<< Terug naar Onze Emigratie