Deel je ervaring in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Om spam te voorkomen is een bericht pas zichtbaar als wij het hebben geaccordeerd
We houden het recht om te verwijderen of niet te publiceren.
63 entries.
Frank & Ria 9 June 2015
Wij verblijven momenteel op Faranghe en genieten volop! Wat een mooie plek met uitzicht en frisse lucht! En vooral de gastvrijheid van Mieke en Michel. Veel geleerd van de kookworkshop van Bianchina en Oriana o.a. Foccatia en pasta op traditionele wijze. Op pad met Ania om te zoeken naar kruiden in de omgeving was heel leerzaam. Wat een diversiteit aan kruiden vind je hier. Smullen van de maaltijden vanMieke en Michel, gezellig met z'n allen aan een lange tafel. Ook genoten van de omgeving, wandelen op de bergen in de buurt en de Monte Cucco, het bezichtigen van de diverse steden en autethieke dorpen. Kortom het is hier geweldig en komen zeker nog een keer terug! Mieke en Michel, dank jullie wel!
Hetty en Rik 1 June 2015
We tellen af! Hier in Nederland hebben we nog nauwelijks buiten kunnen zitten, hoewel het eruit ziet dat het weer deze week beter wordt. We hebben onze laatste wijn van Borgo Palianetto op! Dat betekent dat er nog slechts 1 flesje Italiaanse eigen import ligt. De bodem is te zien in het olijfolieblik, dus de tijd om Nadia te bezoeken nadert ook al. We tellen af en ben erg benieuwd of Michel wederom crema d' arancia heeft gemaakt. Mij is het niet gelukt! Bewaar in elk geval een beetje voor mij, voordat die zus van mij alles op drinkt, want zij zijn er eerder! Nog even aan het werk en we zakken af naar het zonnige zuiden, waar we eerst wat andere adresjes gaan bezoeken, maar uiteraard bij jullie nog een poosje zullen verblijven ! Tot gauw! Saluti Hetty en Rik
Marian 2 March 2015
Wat een prachtige camping! Wij hebben zelf een website over Italië. Jullie appartementen hebben ons echt enthousiast gemaakt over le Marche en Umbrië!
Ferry&Ellis 2 January 2015
Wij waren op de camping in de eerste twee weken van juni 2014. Gepland voor een paar dagen. Maar zo gaat dat hier. Alle positieve berichten kloppen. De toegangsweg valt best mee. Wij hadden het erg naar onze zin, maar stonden er dan ook heel vrij met slechts een paar andere gasten. Een klein nadeel: wij kunnen de Verdicchio di Matelica die Michel biedt in Nederland niet krijgen. Dus we moeten nog een keer terug. Ter plaatse is deze wijn (en de andere) natuurlijk het lekkerst.
Ellen&Jan 28 August 2014
Ha Mieke & Michel, Het is er dit jaar niet van gekomen, wat ons zeer spijt. Faranghe is in ons hoofd en hart. En soms in de mond. Gisteren dronken we de laatste fles Lacrima di Morro d´Alba van de jonge wijnboeren uit San Marcello, die we bezochten op jullie advies. Dat bracht ons op nog wat achterstallige culinaire informatie, die we door willen geven aan mensen die naar jullie op weg gaan of bij jullie verblijven. Allereerst Albergo Ristorante Stampa in Ponte Tresa: verrukkelijke ovale pizza´s na de eerste reishelft onderweg naar jullie. Een bezoek aan Perugia bracht ons bij een culinair pareltje in een steegje bezijden één van de grote pleinen: Il Cantinone in de Via Ritorta 6. Verder op weg naar de buitengewone schone ervaring met de kathedraal in Orvieto: Trattoria Del Corso, Corso Cavour 49. Met het nieuw opgericht vocaal ensemble van 10 zangers uit het Rotterdamse, La Banda Bardi, werken we aan oude Italiaanse muziek, collega´s van de componist uit Esanatoglia Milanuzzi. Wie weet komt het nog eens tot een optreden in de prachtig gerestaureerde muziekschool in Palazzo. Jan &Ellen

You may also be interested in: