Nieuwe gastvrouw en gastheer!9 maart 2024


Lieve gasten, cari ospiti


Nog een maandje en het is zover! Faranghe! seizoen 2024 gaat van start met ons, als nieuwe eigenaren. Wij zijn Inke en Jort en stellen ons graag aan jullie voor:


We hebben beide een passie voor reizen, kamperen en bourgondisch leven. Jort (28) heeft de afgelopen jaren een goedlopend klusbedrijf opgezet en heeft eindeloze energie. Inke (38) heeft de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan als marketing & sales directeur in de klantenservicebranche en een hospitality achtergrond (hogere hotelschool).


Met onze energie, handige handen en ervaring zorgen wij ervoor dat wij “oude” en nieuwe gasten een warm welkom weten te geven en ze van een onvergetelijke vakantie kunnen laten genieten.

Het is onze missie om geluk te delen. De stevige basis die Mieke en Michel in de afgelopen 17 jaar hebben neergezet met Camping & Country house Faranghe! willen wij behouden en doorontwikkelen naar een plek waar onze gasten en wij, maar ook de lokale omgeving, van ieder moment op een duurzame manier kan genieten. Waar je geniet van lokaal eten en drinken en voldoende mogelijkheden hebt voor (fysieke) activiteiten. Een plek waar je tot rust komt en waar je je horizon letterlijk en figuurlijk verbreedt.


Een camping & country house waar je je direct thuis voelt en waar iedereen die vertrekt uitkijkt naar zijn of haar volgende bezoek.


Wij kijken uit naar jullie komst!


Jort & InkeFoto: Inke en Jort aan de voorbereiding voor seizoen 2024
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.